Ukrasite svoje zidove tapetama i panelima

Zidovi su osnova svakog doma, no kada ispune svoju osnovnu funkciju, postaju prazna platna spremna za oslikavanje, ukrašavanje umjetničkim djelima, tapetama ili nekim posve novim materijalima. 

 Zato ih iskoristite i poigrajte se njima, ne dopustite da budu prazni i bijeli. Njihov veliki povratak posljednjih godina nudi širok izbor  boja, uzoraka i motiva, zato nema razloga da ne pronađete idealnu za svaki prostor i stil uređenja. Ako još uvijek strahujete od onih starih tapeta na čije skidanje bolje da i ne pomislite, možda vas ohrabri činjenica da su ta vremena daleko iza nas. Jednom kada ih se zasitite, lako ih skinete.

Tapete su oduvijek predstavljale bezvremenski način ukrašavanja zidova, na vama je samo da odaberete želite li cvjetne, geometrijske, fototapete ili pak one jednobojne s izraženom teksturom. Toplina i karakter koji će dati vašem prostoru sigurno neće izostati. Još jedna mogućnost za ukrašavanje Vaših zidova su razni paneli. Paneli za oblaganje zidova i stropova, različitih dekora od toga 3 kolekcije sa stvarnom drvenom površinom kao i tri kolekcije s opsežnim dekorativnim površinama pružaju veliki izbor za uređenje Vaših interijera.