SES 13-NR - SANITARNE MONTAŽNE PREGRADE

SES 13-NR kabine iz HPL-kompakt ploča debljine 13 mm koriste se za javne wc-e u svim javnim objektima počevši od benziskih pumpi, sportskih dvorana, tržnih centara, kafića, hotela, bazena, uredskih prostora itd kabine u prostorima tuševa kao i za presvlačenje u bazenima, aqua-parkovima, banjama.

Nosivi materijal:
Kompakt-ploče debljine 13 mm, apsolutno vodopostojane, higijenske, ne trule, postojane na: grebanje, lom, i udare, blago hrapave površinske strukture.

Profili: Plastificirani ili eloxirani aluminijski profil za vrata, dovratnik, sadrži, gumenu brtvu za neutralisanje zvuka pri zatvaranju vrata. Priključak na zid se izvodi sa plastificiranim aluminijskim „U“ profilom. Prednja (frontalna) strana pregrade sadrži jedan poseban, zaobljeni plastificirani aluminijski profil, koji je učvršćuje, po cijeloj dužini gornjeg ruba.

Okov: Kugle od plastike sa rozetama sa mehanizmom za zaključavanje iznutra, sa vidljivom šajbom koja prema vani pokazuje slobodno/zauzeto, i trnom koji omogućuje otključavanje izvana u slučaju nužde, sa pocinčanom WC-bravom

Baglame: 2 kom od plastificiranog željeza sa ugrađenom oprugom za samozatvaranje u gornjoj baglami. Baglame su učvršćene na dovratni profil sa po 2 vijka od inox-a.

Nožice: izrađene od plastificiranih aluminijskih cijevi E6/EV1, sa mogućnošću podešavanja visine do 15 cm, pričvrsne pločice nogica izrađene su iz PVC-a, sa 50 mm visokom zaštitnom rozetom iz polyamida.

Standardna visina kabina je 201,5 cm ili 216,5 cm uključujući i nožice visine 15 cm, vrata su od istog materijala debljine13 mm, standardna širina vrata iznosi 61 cm. Veliki izbor standardni uni boja i u dekoru drveta.

Sve kabine su opremljene sa po jednom vješalicom za garderobu i odbojnikom za vrata.


Žao nam je!

Odabrani proizvod nema fotografija

security_code

Žao nam je!

Za odabrani proizvod nema sličnih proizvoda.

Žao nam je!

Odabrani proizvod nema datoteka za preuzimanje.