Coast Evoke Oak – K365

Brand:

  • Rocko by Kronospan

Šifra proizvoda: K365

Dimenzije: 2800 x 1230 x 4 mm

Karakteristike:

– Otporan na ogrebotine

– Vodootporan

– Otporan na mrlje i jednostavan za čišćenje

– Meki dodir

– Dimenzijski stabilan

BILJEŠKA! Uzorak koji je na fotografiji u stvarnosti može izgledati malo drugačije, jer se kvaliteta slike razlikuje od zaslona do zaslona.

 

Kategorije: ,

Proizvod je pogodan za unutrašnju upotrebu u suvim i vlažnim uslovima, kao što su kupatilo, vešeraj, kuhinja ili predvorje. Prema definiciji, vodootporan je termin za materijal koji je potpuno vodootporan (vodootporan, otporan na curenje). Rocko pločice proizvedene po tehnologiji SPC – Stone Plastic Composite su potpuno vodootporne, stoga se mogu uspješno koristiti u kuhinji, kupatilu ili praonici.

Gornji sloj Rocko podova ispunjava zahtjeve otpornosti na mrlje, uklj. kafa, čaj, alkoholna pića ili sokovi, sredstva za čišćenje koja se koriste u kuhinji, veš i proizvodi za negu kupatila.

Paneli ispunjavaju zahtjeve klase C-s2, d0, tako da su otporni na plamen i emituju umjereni dim. Evropski zahtjevi primjenjuju sistem Euroclass, dijeleći građevinske materijale u smislu reakcije na vatru u klase: A1, A2, B, C, D, E, F, uz dodatne kriterije, uzimajući u obzir emisiju dima. Na osnovu toga se može procijeniti rizik od preokreta, odnosno eksplozivnog širenja požara.