Colorado Oak – 5543

Brand:

  • KronoOriginal

Šifra proizvoda: 5543

Vrsta proizvoda: Laminat
Proizvođač: KronoOriginal
Kolekcija: Super Natural
Boja: Siva
Klasa otpornosti: 32
Debljina: 8 mm
Širina: 192 mm
Duljina: 1285 mm
Način montaže: Plivajući
Sistem ugradnje: 1clic 2go pure
Pakiranje: 2,22 m²
Jamstvo: 20 godina
Podno grijanje: Da
Podrijetlo: Njemačka

Hrast Colorado iz Super Natural kolekcije pruža novi doživljaj vrhunske podne obloge. Gotove površine s autentičnim reljefnim, dubokim porama vjerno reproduciraju najsavršenije značajke vrhunske kvalitete drva kako bi vašem podu dale prirodan izgled i upečatljiv dojam (syncro). Ova posebno izdržljiva podna obloga je jednostavna za ugradnju, te posjeduje antibakterijsku zaštitu.

Kategorije: , Oznaka:

Krono laminati izrađeni su od 90 posto drva, koje potječe iz održivih šumarskih praksi.

Prednosti su same po sebi razumljive: moderan dizajn, dugotrajna trajnost, površine visokih performansi i jednostavna njega.

Tehnologija u proizvodnji laminatnih podova razvijena je kako bi se osiguralo da laminat nudi stilsku kvalitetu koja se može vidjeti.

Krono Original® laminatni podovi su otpotrni na udarce, ogrebotine i abraziju zbog posebno tvrde površine, izdržljivi, otporni na UV svjetlost, prirodni, prkladnii za podno grijanje s toplom vodom i jednostavni za instalaciju.

BILJEŠKA! Uzorak koji je na fotografiji u stvarnosti može izgledati malo drugačije, jer se kvaliteta slike razlikuje od zaslona do zaslona.