Gent

Brand:

  • DECOSA

Šifra proizvoda: Gent

Dimenzije: 100 x 65 x 2000 mm

Izrađen je od materijala otpornog na udarce i ekstremne površinske tvrdoće. Idealan za zaštitu uglova prostorija i prozorskih otvora. – Materijal: ekstrudirani polistiren, otporan na udarce Obrada: Površina mora biti čista, suha, čvrsta, glatka i stabilna. Prije obrade izrežite profile pomoću kutije za nagib i fine pile. Nanesite DECOSA univerzalno ljepilo tanko na stražnju stranu profila. Lagano pritisnite profil uz uglove. Odmah uklonite ostatke ljepila vlažnim sunđerom. Koristite za farbanje bilo koje boje.

 

Kategorija:

Ništa nije tako dobro za dušu kao dom koji savršeno odražava vaš osobni ukus. Ako vaše sobe odražavaju osobnost, osjećamo se “kao kod kuće”. Za stiliziranje vlastitih četiriju zidova, DECOSA® nudi niz laganih proizvoda izrađenih od visokokvalitetne pjene za uređenje i poboljšanje.

Otkrijte kako poboljšati svoj dom u prekrasan ukras inspirirajući se kreativnim idejama, virtualno u samo nekoliko koraka. Inspirirajte se lijepim stvarima i okružite se njima. Jer kvaliteta života počinje kod kuće.