Native Steel – R120

Brand:

  • Rocko by Kronospan

Predstavljamo dekorativnu zidnu oblogu ROCKO, renomiranog proizvođača Kronospan.

Šifra proizvoda: R120

Kolekcija METAL,

dekor NATIVE STEEL

Kolekcija imitacije metalnih dekora

Dimenzija 2800 x 1230 mm ;

Debljina 4 mm

Slike artikala na web stranici su informativnog karaktera te mogu odstupati od izgleda istih u stvarnost (npr. minimalne razlike u nijansi boje).

 

Kategorije: ,

Proizvod je pogodan za unutrašnju upotrebu u suvim i vlažnim uslovima, kao što su kupatilo, vešeraj, kuhinja ili predvorje. Prema definiciji, vodootporan je termin za materijal koji je potpuno vodootporan (vodootporan, otporan na curenje). Rocko pločice proizvedene po tehnologiji SPC – Stone Plastic Composite su potpuno vodootporne, stoga se mogu uspješno koristiti u kuhinji, kupatilu ili praonici.

Gornji sloj Rocko podova ispunjava zahtjeve otpornosti na mrlje, uklj. kafa, čaj, alkoholna pića ili sokovi, sredstva za čišćenje koja se koriste u kuhinji, veš i proizvodi za negu kupatila.

Paneli ispunjavaju zahtjeve klase C-s2, d0, tako da su otporni na plamen i emituju umjereni dim. Evropski zahtjevi primjenjuju sistem Euroclass, dijeleći građevinske materijale u smislu reakcije na vatru u klase: A1, A2, B, C, D, E, F, uz dodatne kriterije, uzimajući u obzir emisiju dima. Na osnovu toga se može procijeniti rizik od preokreta, odnosno eksplozivnog širenja požara.

Kolekcija METAL, dekor R120 NATIVE STEEL glavne odlike :

– imitacija metalnog dekora

– ploče dimenzija 2800 x 1230 mm

– debljina 4 mm

– sastav je SPC (kompozit kamena i plastike)

– vodootporne

– otporne na ogrebotine

– otporne na mrlje

– jednostavno održavanje

– dimenzijski stabilne ploče

– meke na dodir

– jednostavno postavljanje lijepljenjem odgovarajućim ljepilom, ovisno o stupnju vlage

– postavljanje može biti na beton, zid, pločice, šperploču, cigle ili osb

Dostupne po narudžbi, rok isporuke na upit.

Slike artikala na web stranici su informativnog karaktera te mogu odstupati od izgleda istih u stvarnost (npr. minimalne razlike u nijansi boje).