Reykjavik Oak – 4282

Šifra proizvoda: 4282

Vrsta proizvoda: Laminat
Proizvođač: KronoOriginal
Kolekcija: Castello
Boja: Bijeljeni
Klasa otpornosti: 32/AC4
Debljina: 8 mm
Širina: 192 mm
Duljina: 1285 mm
Način montaže: Plivajući
Sistem ugradnje: TwinClic
Pakiranje: 2,22 m²
Jamstvo: 20 godina
Podno grijanje: Da
Podrijetlo: Njemačka

Reykjavik Oak iz Castello kolekcije specifičan je po svom izgledu kamenih ploča s kojim ćete izbjeći troškove postavljanja keramičkih pločica. S ovim laminatom oplemenite bilo koju prostoriju od kuhinje do hodnika.

Kategorije: ,

Oak Reykjavik iz Castello kolekcije je savršeno prilagođen modernim i tradicionalnim prostorima nudeći brojne mogućnosti dizajna. Lako se čiste i održavaju, a donijeti će godine užitka u prostoru.

Krono laminati izrađeni su od 90 posto drva, koje potječe iz održivih šumarskih praksi.

Prednosti su same po sebi razumljive: moderan dizajn, dugotrajna trajnost, površine visokih performansi i jednostavna njega.

Tehnologija u proizvodnji laminatnih podova razvijena je kako bi se osiguralo da laminat nudi stilsku kvalitetu koja se može vidjeti.

Krono Original® laminatni podovi su otpotrni na udarce, ogrebotine i abraziju zbog posebno tvrde površine, izdržljivi, otporni na UV svjetlost, prirodni, prkladnii za podno grijanje s toplom vodom i jednostavni za instalaciju.

BILJEŠKA! Uzorak koji je na fotografiji u stvarnosti može izgledati malo drugačije, jer se kvaliteta slike razlikuje od zaslona do zaslona.