Rock Ridge Oak – 4009

Brand:

  • KronoOriginal

Šifra proizvoda: 4009

Vrsta proizvoda: Laminat
Proizvođač: KronoOriginal
Kolekcija: Variostep
Boja: Svijetlo
Klasa otpornosti: 31
Debljina: 7 mm
Dimenzije: 1,285 x 192 mm
Garancija: 15 godina
Podno grijanje: Da
Podrijetlo: Njemačka

Kategorije: , Oznaka:

Kronofix je idalan laminat za današnjicu. Ovaj laminat proizvođača Krono Original® je mamac za oči, jednostavan za održavanje i veoma otporan na mrlje i prosipanja svakodnevnice. Što više, Kronofix Classic je jednostavan za postavljanje uz perfektan rezultat.

Rock Ridge Oak iz kolekcije Kronofix specifičan je po svom izgledu kamenih ploča s kojim ćete izbjeći troškove postavljanja keramičkih pločica. S ovim laminatom oplemenite bilo koju prostoriju od kuhinje do hodnika.

Krono laminati izrađeni su od 90 posto drva, koje potječe iz održivih šumarskih praksi.

Prednosti su same po sebi razumljive: moderan dizajn, dugotrajna trajnost, površine visokih performansi i jednostavna njega.

Tehnologija u proizvodnji laminatnih podova razvijena je kako bi se osiguralo da laminat nudi stilsku kvalitetu koja se može vidjeti.

Krono Original® laminatni podovi su otpotrni na udarce, ogrebotine i abraziju zbog posebno tvrde površine, izdržljivi, otporni na UV svjetlost, prirodni, prkladnii za podno grijanje s toplom vodom i jednostavni za instalaciju.

BILJEŠKA! Uzorak koji je na fotografiji u stvarnosti može izgledati malo drugačije, jer se kvaliteta slike razlikuje od zaslona do zaslona.