WEDI GRAĐEVINSKE PLOČE

Brand:

  • WEDI

WEDI građevinske ploče omogućavaju široko područje primjene.
Ispuna od polistiren tvrde pjene zadovoljava sve toplinske zahtjeve, a tkanina sa staklenim vlaknima omogućava dovoljnu čvrstoću i izdržljivost ploče. Površinski sloj je načinjen od tankoslojnog oplemenjenog cementnog morta.
Specijalna ploča WEDI se može postaviti na gotovo svaku podlogu jer je vodonepropusna, toplotni izolator te je raznoliko primjenjiva.

Područje primjene:
– Toplinska izolacija
– Uređenje interijera
– Izrađivanje kupaonskog namještaja
– Oblaganje elemenata i instalacija

Svojstva proizvoda:
– Toplinski izolator
– Vodoodbojnost
– Odlična nosivost pločica
– Zaštita od gljivica i plijesni
– Široko područje primjene
– Jednostavna obrada

Kategorija:

WEDI građevinske ploče (ili skraćeno wedi ploče) su osnovni proizvod iz proizvodnog programa wedi sastoje se iz extrudiranog polistirola obostrano armirane s mrežicom iz staklenih vlakana, alkalno postojana i specijalnog ljepila na cementnoj osnovi različitih debljina i dimenzija, potpuno su vodootporne, osiguravaju odličnu hidro i termo izolaciju, lagane su i lako se obrađuju, idealna podloga za keramičke pločice i mozaik, wedi završne obloge wedi Top, te različite završne slojeve dekorativnih mortova, epoxi premaza itd.
Obzirom na potpunu vodootpornost, kao osnovnu karakteristiku, wedi ploče se koriste za oblaganje zidova kod sanacija postojećih ili novim objektima (u području tuševa, bazena itd), izradu samostojećih pregrada ili pregrada na potkonstrukciji, izradu pulteva za ugradbene umivaonike, oblaganje kada i podova te izvedbu kupaonskog namještaja, stropova iznad bazena itd.
Područje primjene kreće od kupatila, tuševa u privatnim ili javnim objektima, bazeni, wellness i spa centri te vanjska primjena na fasadama i strehama. Pored navedenih karakteristika wedi ploče pružaju neograničene mogućnosti oblikovanja.

Opće karakteristike wedi ploča:
-potpuna vodoodbojnost
-nema kapilarnog prijenosa vlage
-dobar toplinski izolator
-idealna podloga za keramičke pločice, wedi top elemente,
kamen i mozaik, dekorativne mortove, epoxy premaze itd
-samonosivost od od 20mm na dalje
-velika mogućnost oblikovanja
-ne podržava stvaranje gljivica i plijesni
-jednosatvna obrada i montaža

wedi ploče se proizvode u različitim debljinama:
4mm, 6mm, 10mm, 12,5mm, 20mm, 30mm, 40mm, 50mm, 60mm, 80mm i 100mm

i dimenzijama: L: 60x250cm, XL: 90x250cm i XXL: 120×250 cm

 

 

wedi Construct ploče – narezane ploče za oblikovanje različitih elemenata u kupatilima, wellness i spa centrima, proizvode se u dimenzijama 60×250 cm i debljinama: 20mm, 30mm, 50mm